Lars Nilsson16 apr. 2021Mexikansk majssallad4 pers, 20 minIngredienser;4 majskolvar2 msk oljasalt3 salladslökar, finskurna1 röd paprika, tärnadev. 1 jalapeno2 msk majonnäs1/2 dl gräddfil1 dl parmesanost eller fetaost1-2 vitlöksklyftor, finrivna1 msk limesaftchiliflakessvartpepparGrilla majsen, skär bort fröna från kolven med vass kniv. Lägg majsen i en vid skål och tillsätt grönsakerna.Rör ihop majonäs, gräddfil, ost, kryddor och vitlök. Ringla dressingen över majssalladen och blanda lätt. Passar utmärkt till grillat kött eller fågel.
4 pers, 20 minIngredienser;4 majskolvar2 msk oljasalt3 salladslökar, finskurna1 röd paprika, tärnadev. 1 jalapeno2 msk majonnäs1/2 dl gräddfil1 dl parmesanost eller fetaost1-2 vitlöksklyftor, finrivna1 msk limesaftchiliflakessvartpepparGrilla majsen, skär bort fröna från kolven med vass kniv. Lägg majsen i en vid skål och tillsätt grönsakerna.Rör ihop majonäs, gräddfil, ost, kryddor och vitlök. Ringla dressingen över majssalladen och blanda lätt. Passar utmärkt till grillat kött eller fågel.
תגובות